Ecz Cengiz Dulkadir

1965 yılında Malatya / Sürgü’de doğdu. 1982 yılında Bursa Çınar Lisesi’nden, 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun oldu. 10 sene Malatya’da eczacılık yaptıktan sonra 2001 yılında eczanesini İstanbul’a taşıdı. Halen Bağcılar’da eczacılık yapmaktadır.

Vakfımızın Malatya’da olan ilk şubesinin kuruluşunda görev aldı. Halen Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Evli ve üç kız babasıdır.

Dr Ahmet Özdemir

1961 yılında Konya / Derebucak’ta doğdu. 1980 yılında Konya Anadolu Lisesinden, 1986 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Sivas, Afyon ve İstanbul’da çalıştıktan sonra 1993 yılında devlet memuriyetinden ayrılarak özel sağlık sektöründe çalışmalarını sürdürdü.

16. 17. ve 18. dönemde İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyeliği ve Sağlık Kuruluşları Komitesi Başkanlığı görevlerinde bulundu. Vakıflar Genel Müdürlüğü Vakıf Meclisinin ikinci döneminde 2011 yılında Yeni Vakıflar kontenjanından Meclis Üyeliğine seçildi. Aynı Meclisin üçüncü döneminde 2014 yılında yeniden seçilerek devam etmektedir.

Halen Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir.

Evli, üç çocuk babasıdır. İngilizce bilir.

Diş Hk Saadet Avcı

Bursa ili Yenişehir ilçesinde doğdu. İlkokulu Yenişehir’de okudu. 1983’te Bursa Anadolu Lisesi ve 1989 da Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu.

Bir süre özel sağlık kuruluşlarında çalıştıktan sonra muayenehanesini açarak 10 yıl sürdürdü. Sosyal çalışmalarda yer almak için muayenesini kapatarak tekrar özel sağlık kuruluşlarında çalışmaya başladı.

Uzun yıllar Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı Çocuk Hizmetleri Koordinatörü olarak ‘Çocuklar Sokakta Solmasın Projesi’ne gönül ve emek verdi.

Halen Mihrimahsultan Tıp Merkezi’nde diş hekimi olarak çalışan Avcı evli ve üç çocuk annesidir.

Ecz Mustafa Nimetoğlu

Şanlıurfa’da doğdu. Eşraftan Balıklıgöl’de medfun Hacı Abdurrahman Buluntu hocanın torunudur. İlk, orta ve lise eğitimlerini aynı yerde tamamladı. İstanbul’da Eczacılık Fakültesini bitirerek Cerrahpaşa’da eczanesini açtı. Uzun yıllara dayalı mesleğini aynı yerde sürdürmektedir.

Bir sivil toplumcu ve vakıf insanı olan Nimetoğlu, insanlarla ve kurumlarla ilişkisini bir adanmışlık içinde sürdürdü.Tıp ve Eczacılık eğitimi gören yüzlerce öğrenci yanında her meslekten her memleketten binlerce öğrenciye barınma imkanı sunan, karşılıksız burs veren, staj olanakları sağlayan vakıf ve derneklerin yanında okul açan, camii restore eden, yurtiçi ve yurtdışında hastaneler kurarak sağlık hizmeti sunan benzerlerinin de kuruluşlarında, yönetim süreçlerinde ve hizmetlerinde hep önde ve etkin oldu. Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı, Yeryüzü Doktorları, Seyyid Nizam Eğitim Vakfı, Hamidiye Eğitim Vakfı, Şanlıurfalılar Derneği, İstanbul Çevre, Kültür ve Tarihi Eserleri Koruma Derneği, İstanbul Eczacılar Birliği bunların önde gelenleri. Ayrıca İstanbul İl Genel Meclisi üyeliği yaptı.

Yaptıklarıyla hep insanı ve insana hizmeti önceleyen, Urfalılığıyla övünç duyan Ecz Mustafa Nimetoğlu evli ve iki çocuk babasıdır.

Dr Adem Doğruyol

1966 yılında Ordu / Merkez’de doğdu. 1984 yılında Ordu Lisesi ve 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yönetici olarak çalıştı. Bu süreçte Hastane Otomasyon Sistemleri üzerine çalışmalar yürüttü. 2003 yılın İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. 2007 yılında devlet memurluğundan ayrıldı. Özel sağlık kuruluşları üst yöneticilikler yaptı.

Halen özel sağlık ve iletişim sektöründe sağlık bilişimi alanında danışmanlık yapmakta olup evli ve 3 çocuk babasıdır.

Sayfayı Paylaş:

Etkinlik Takvimi

<<Ekim 2019>>

HSV Etkinlikler

Kayıtlı yeni etkinlik yoktur.

HSV Duyuru

HSVkonya burs başvurusu başladı.

Değerli Öğrenciler, Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı geçmişten günümüze nesil yetiştirme Devamı

HSVbülten: Sen de gel..

Sevgili Hayat Dostları, Şube sayısı artan ve kurumsal yapısı her geçen gün Devamı

HSVbülten’in Güz2016 Yayınlandı