HSVkonya burs başvurusu başladı.

Değerli Öğrenciler,

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı geçmişten günümüze nesil yetiştirme gayesiyle sağlık bilimleri öğrencilerine kucak açmış, onları hem maddi hem manevi olarak destekleyip hayatın her adımında yanlarında durmuştur.

Vakfımız, maddi ihtiyaç sahibi ve derslerinde başarılı diş hekimliği eczacılık ve tıp fakültesinde okuyan öğrencilerin yüksek öğrenimlerine katkıda bulunmak amacıyla karşılıksız yüksek öğrenim bursu vermektedir.

Bugüne kadar, merkez ve şubeleriyle burs vermeye devam etmekte olan Hayat Vakfı öğrencilere barınma ve burs desteği sağlamanın yanı sıra köklü ve devamlılığı olan çalışmalar temelinde öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel donanımlarını güçlendirmeyi hedeflemektedir.

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı 2019-2020 öğrenim yılında da kapılarını yeni öğrencilere açıyor. Konya’da okuyan, hazırlık ve 1. 2. ve 3. sınıf  öğrencilerine karşılıksız eğitim desteği vermeyi amaçlıyor.

Burs Başvuruları 16 Eylül-3 Ekim 2019 tarihlerinde www.konya.hayatvakfi.org.tr adresinden yapılacaktır.

Başvuru süresinin tamamlanmasının ardından Hayat Vakfı Burs Komitesi değerlendirilen formlar arasından mülakata çağrılacak öğrencileri belirleyecektir. Mülakat tarihleri www.konya.hayatvakfi.org.tr ve hsvkonya sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacaktır

Yeni öğrenim döneminde başarılar diliyoruz.

Burs Başvuru Formu için Tıklayınız.

HSVbülten: Sen de gel..

Sevgili Hayat Dostları,

Şube sayısı artan ve kurumsal yapısı her geçen gün güçlenen Hayat Vakfı, bülten çalışmasıyla size sesleniyor. ‘Anadolu’da Hayat Var’ diyerek yola çıkan HSVbülten iletişim ve etkileşimimizi artırmak amacıyla yayın hayatına başladı.

Vakıf içi etkinliklerimizin duyurulduğu; insan, düşünce ve eylem değerlerimizin paylaşıldığı e-bülten çalışmamız yeni bir yapılanmaya gidiyor.

HSVbülten bilişim, iletişim, edebiyat, sosyal medya, basın yayın alanlarında etkin, bilgi-yazı-belge temin edecek, ekip çalışmasına yatkın, dinamik öğrenci/mezun gönüllülerini arıyor.

‘Anadolu’da Hayat Var’ olsun diye bilgi, birikim ve deneyimlerinizi bizimle paylaşmaya ne dersiniz?

Başvuru formu için tıklayınız.

HSVbülten Güz2016 tıkla

HSVbülten Yaz2016 tıkla

HSVbülten’in Güz2016 Yayınlandı

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı Bülteni’nin Güz2016 sayısı yayınladı.

Vakfın merkezi ve şubelerinden paylaşımları içeren bültene katkı verenlere teşekkür ederken bülten ekibini de tebrik ediyoruz.

HSVbülten Güz2016 tıkla

Hayat Vakfımıza Bir Görev Daha

akder-stk-kon-001

Ayrımcılığa Karşı Kadın Hakları Derneğinin Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığıyla beraber yürüttüğü Türkiye-Avrupa Sivil Toplum Kuruluşları Ortaklık ve İşbirliği Konseyi toplantısı Konya’da gerçekleştiriliyor. Toplantıya Türkiye’den ve Avrupa’dan 45 STK katılıyor. Beş gün sürecek olan toplantıda Hayat Vakfı da Konsey Yönetim Kurulu üyeliğine getirildi.

Organizasyonda vakfımızı temsil eden Çocuk Hizmetleri Koordinatörümüz Psk Hatice Şen’i tebrik ederiz. Ayrıca organizasyonun gerçekleştirilmesinde ve başarılı geçmesinde varlıklarıyla ve yaptıklarıyla katkı veren AKDER Yönetim Kurulu Başkanı Dr Aynur Görmez ve Konya Milletvekili Dr Leyla Şahin Usta’ya teşekkür ederiz.

Organizasyonda yapılan çalışmaları ve alınan kararları toplantı sonunda sizlerle ayrıca paylaşacağız.

Kızılay Genel Başkanı Düzce Şubemizdeydi

duzce-kkziyaret-001Türkiye Kızılay Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr Kerem Kınık çalışma gezisi nedeniyle bulunduğu Düzce’de Hayat Vakfı Düzce Şubesini ziyaret etti. Ziyarette Kızılay Koordinatörlerinden Dr Metin Tunç da hazır bulundu.

Düzce Şube Merkezinde misafirlere şube çalışmaları hakkında bilgi verildi. Sonrasında ise Şube Yönetim Kurulu üyelerimizle yıllara dayanan tanışıklık ve dostluğun üstüne derin ama kısa bir sohbetin yapıldığı ziyaret için Dr Kerem Kınık’a teşekkür ederiz.

Malatya’dan Güzel Haber

hsvmalatya-kulmer001

Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı Malatya Şubesi, yeni bir hizmeti daha gerçekleştirmeye başladı. Projelendirme ve ruhsatlandırma çalışması tamamlanan Öğrenci Yurdu ve Kültür Merkezi inşaatının temel hafriyat çalışmaları başlatıldı.

Elazığ yolu üstünde 4500 m2 alan üstünde inşa edilecek olan yapının toplam kapalı alanı 5500 m2 olacak.   140 öğrencinin misafir edileceği öğrenci yurdu ve konferans salonu, çalışma ve atölye salonları yanında sosyal etkinlik alanları içeren proje mimari üslubuyla da dikkat çekiyor. Malatya’nın akademik çevresinde, öğrenci ve gençlik çalışmalarında yeni bir soluk olacak olan projenin 2018 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

hsvmalatya-kulmer002Projenin hayata geçirilmesi için başlatılan ‘Bir Tuğla da Sen Koy’ kampanyasına Hayat Vakfının ülke sathına yayılmış mensup ve gönüllüleri destek veriyor. Hayırseverlerimizin katkı ve desteklerinin beklendiği projeye söz konusu kampanya kapsamında destek vermek için Kuveyt Türk Katılım Bankası TR760020500000892143300006 hesabına bağışlarınızı gönderebilirsiniz.

Etkinlik Takvimi

<<Ekim 2019>>

HSV Etkinlikler

Kayıtlı yeni etkinlik yoktur.

HSV Duyuru

HSVkonya burs başvurusu başladı.

Değerli Öğrenciler, Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmetler Vakfı geçmişten günümüze nesil yetiştirme Devamı

HSVbülten: Sen de gel..

Sevgili Hayat Dostları, Şube sayısı artan ve kurumsal yapısı her geçen gün Devamı

HSVbülten’in Güz2016 Yayınlandı